Milieucoaches bij Schiezicht: slimme tips voor energiebesparing

Energiebesparen kun je makkelijk zelf!
Heb jij ook een torenhoge energierekening en wil je ook duurzamer leven? Met een paar makkelijke èn betaalbare oplossingen kun je èn prima besparen op je energierekening èn bijdragen aan een beter milieu.

De Milieucoaches van het Rotterdams Milieucentrum vertellen jou daar alles over op:

23 februari om 19.00 uur
Deze avond krijg je allerlei nuttige informatie over de toepassing van LED, isolatie, tochtstrips en tal van andere besparingstips uit de energiespaarkoffer.

16 maart om 19.00 uur
Heb je specifieke vragen over jouw woonsituatie? Stel ze deze avond aan de aanwezige Milieucoaches. En voor diegenen die er de eerste avond niet bij konden zijn: ook nu weer volop tips uit de energiespaarkoffer.
Bijwonen van de deze avonden is geheel kosteloos, wel graag even aanmelden via info@schiezicht.com

Wie of wat zijn milieucoaches?
Milieucoaches geven voorlichting over energiebesparing en duurzaamheid in hun eigen netwerk. Zoals in eigen kring, straat of buurt, bij een vereniging of in de kamer van de wijk. De Milieucoaches maken hierbij gebruik van een e.koffer vol demonstratiemateriaal, de besparingsladder en de opZuinig!-quiz.

 

bakfiets-252x300

Het Rotterdams Milieucentrum verzorgt regelmatig de cursus Milieucoach. Deze gratis cursus gaat naast energie besparen ook over het gezamenlijk opwekken van duurzame energie en het betrekken van jouw (mede-)bewoners. De cursus Milieucoach is uiterst geschikt voor Vereniging van Eigenaren (VVE) en voor huurdersgroepen. De afgelopen jaren zijn er ruim 300 (!) milieucoaches opgeleid in Rotterdam.

 

Logo Rotterdams Milieucentrum

Het bezoek van de Milieucoaches vindt plaats in het kader van het programma Duurzaam op de Dijk, een initiatief van Schiezicht dat bewoners op de Mathenesserdijk helpt bij het besparen van energie.

 

duurzaam-op-de-dijk-website-450x450