Augustus: Zomerstop bij Schiezicht!

In verband met de vakantieperiode houden wij bij Schiezicht een korte zomerstop gedurende de maand augustus. In die periode zijn er in ieder geval geen Cultuur Caleidoscoop kindermiddagen en ook geen aanschuifmaaltijden Schaften aan de Schie.

Onze partner Creatief Welzijn Senioren organiseert nog wel twee kunstworkshops voor ouderen: op 8 en 22 augustus kunnen senioren een mozaiekworkshop volgen o.l.v. onze eigen Mirjam Kroon.

In september zijn we er weer! En hoe! Want …

HET IS WEER KADEFESTIVAL TIJD!

Op zondag 8 september van 12.00 tot 20.00 vindt bij ons op de Spangesekade weer ons eigen jaarlijkse Kadefestival plaats: met weer volop live muziek, kunst, theater, kunstzinnige workshops,  een lokale ondernemersmarkt en natuurlijk allerlei leuke wateractiviteiten op de Kade en de Schie!

Meer informatie volgt snel, dus houd deze website goed in de gaten of volg ons op Facebook!