Eerste Kookclub Kadekantine van het jaar: veelzijdig met zuurkool!

De eerste bijeenkomst van onze Kookclub Kadekantine dit jaar zit er weer op. En wat is er, tussen alle gezelligheid door, weer hard gewerkt door de deelnemers!

Dit keer gingen ze aan de slag met zelf zuurkool maken – en hoe! Flinke hoeveelheden van maar liefst drie soorten kool, t.w. witte, rode en Chinese kool resulteerden aan het einde van de avond in drie potjes zuurkool èn – niet gepland, maar dat kan dus gewoon bij onze Kookclub – ook nog eens een potje kimchi.

 

En nu maar wachten wat het uiteindelijke resultaat is! Wat betreft die zuurkool, dat kun je zelf komen proeven want die serveren we bij onze aanschuifmaaltijd Schaften aan de Schie op donderdag 12 maart a.s.

Wij hebben nú al trek, jullie ook?

 
 

Onze eerstvolgende bijeenkomst met de Kookclub Kadekantine is een speciale workshop Zelf Kombucha Maken op 22 februari. Ben jij er ook bij? Geef je dan tijdig op!

Heb je zelf een leuk idee voor onze Kookclub? Ben jij een echte kookliefhebber en vind jij het leuk om een keer samen met andere buren en buurgenoten te experimenteren in de keuken van onze Kadekantine? Stuur dan een mailtje naar schaftenaandeschie@schiezicht.com en je hoort van ons!