Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Boottochtje over de Schie met iKapitein

23/08/2017 @ 14:30

- Gratis

Boottochtje over de Schie met iKapitein! Verken de omgeving eens op een andere manier, namelijk vanaf het water! En boek nu meteen een mini-tour van een half uur met een sloep van iKapitein. Op drie woensdagmiddagen tijdens ons Zomerprogramma, namelijk op 16, 23 en 30 augustus is de Spangesekade aan de achterkant van Schiezicht de opstapplek voor een mini-tour van een half uur over de Schie. Deelname: gratis. Vertrek elk half uur, maximaal 5 personen per keer. Aanmelden verplicht via info@ikapitein.nl o.v.v. het aantal personen en voorkeur voor je tijdstip.

  

Over iKapitein
iKapitein biedt pleziersloepen aan mensen die op zoek zijn naar een bijzondere ervaring op de binnenwateren in Rotterdam. Of je nu op zoek bent naar een luxe sloep met catering aan boord of naar een eenvoudige sloep voor een snelle rondvaart. iKapitein biedt diverse mogelijkheden.

De Bootochtjes over de Schie met iKapitein zijn onderdeel van het Schiezicht Zomerprogramma van 13 augustus t/m 2 september, in het kader van Het Kadefestival 2017. Bekijk het hele programma hieronder of download de PDF.

Gegevens

Datum:
23/08/2017
Tijd:
14:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , ,

Organisator

iKapitein
E-mail:
info@ikapitein.nl
Website:
www.ikapitein.nl

Locatie

Schiezicht
Mathenesserdijk 272B
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.schiezicht.com