Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cultuur Caleidoscoop Kindermiddag (5-12 jaar)

20/06/2018 @ 14:00 - 16:00

- Gratis

Elke woensdagmiddag is het kindermiddag bij Schiezicht! Elke keer een andere creatieve of andere leuke leerzame activiteit. Zo maken kinderen hun eigen knutselkunstwerkje(s) van allerlei verschillende materialen (papier, karton, kurk, vilt, hout, etc) en bij mooi weer organiseren we een buitenactiviteit. Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.

Vandaag: De laatste Cultuur Caleidoscoop middag voor de zomervakantie. We bezoeken het Waterbuffer Buurtfeest op het Spartaplein met allerlei leuke activiteiten voor kinderen! Om 13.30 uur verzamelen we bij Schiezicht. Rond 16.00 uur zijn we weer terug.

Aanmelden: Via Whatsapp: 06-25210010 of via mail: cc@schiezicht.com.

Kosten: Je mag gratis mee doen, maar we hebben wel het telefoonnummer van één van je ouders/verzorgers nodig.

Over Cultuur Caleidoscoop
Cultuur Caleidoscoop is het kinderprogramma van Schiezicht. Elke woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00u is er een afwisselend programma met groene activiteiten, creatieve workshops, knutselmiddagen, muziek, verhalen, beweging, toneel en meer. Cultuur Caleidoscoop is er voor kinderen in de leeftijd van 5-12 jaar. Kinderen kunnen gratis meedoen, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Wel vragen we altijd het telefoonnummer van één van de ouders/verzorgers i.v.m. de bereikbaarheid.

  

Cultuur Caleidoscoop geeft mensen uit de buurt de kans om iets te organiseren voor de kinderen. Kun je goed dansen, koken, schilderen, timmeren, toneelspelen, geef je muziekles of iets anders? En lijkt het je leuk dit met een groep kinderen te doen, meld je dan aan via email, dan kijken we samen hoe we het voor elkaar kunnen krijgen.

 

Gegevens

Datum:
20/06/2018
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Cultuurcaleidoscoop
Website:
http://www.schiezicht.com/cultuurcaleidoscoop

Locatie

Schiezicht
Mathenesserdijk 272B
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.schiezicht.com