Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cultuur Caleidoscoop Kindermiddag Knutselmiddag (5-12 jaar)

21 maart @ 14:00 - 16:30

- Gratis

Knutselen is leuk en leerzaam! Onder begeleiding van Juf Mirjam en/of Juf Meriam maken kinderen hun eigen knutselkunstwerkje(s) van allerlei verschillende materialen: papier, karton, kurk, vilt, hout, noem maar op. Geschikt voor kinderen van 5-12 jaar.

Vandaag: Verrassingtocht in de buitenlucht! Vier de lente en ga met ons mee op verrassingstocht naar buiten! We vertrekken vanaf Schiezicht om 14.00 uur, ophalen van je kind(eren) kan bij de Speeldernis of om 16.30 bij Schiezicht.

Belangrijk: Graag hulpouders mee i.v.m. toezicht en begeleiding, minimaal 1 ouder op 4 kids. Meld je dus vooral aan, anders kan dit uitje niet doorgaan.

Tijd: 14.00 – 16.30 uur
Aanmelden verplicht: cc@schiezicht.com of meld je aan via Facebook.
Kosten: Je mag gratis mee doen, maar we hebben wel het telefoonnummer van één van je ouders/verzorgers nodig.

Over Cultuur Caleidoscoop
Cultuur Caleidoscoop is het kinderprogramma van Schiezicht. Elke woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00u is er een afwisselend programma met groene activiteiten, creatieve workshops, knutselmiddagen, muziek, verhalen, beweging, toneel en meer. Cultuur Caleidoscoop is er voor kinderen in de leeftijd van 5-12 jaar. Kinderen kunnen gratis meedoen, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Wel vragen we altijd het telefoonnummer van één van de ouders/verzorgers i.v.m. de bereikbaarheid.

  

Cultuur Caleidoscoop geeft mensen uit de buurt de kans om iets te organiseren voor de kinderen. Kun je goed dansen, koken, schilderen, timmeren, toneelspelen, geef je muziekles of iets anders? En lijkt het je leuk dit met een groep kinderen te doen, meld je dan aan via email, dan kijken we samen hoe we het voor elkaar kunnen krijgen.

 

Gegevens

Datum:
21 maart
Tijd:
14:00 - 16:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , ,

Organisator

Cultuurcaleidoscoop
Website:
http://www.schiezicht.com/cultuurcaleidoscoop

Locatie

Schiezicht
Mathenesserdijk 272B
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.schiezicht.com