Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Cultuur Caleidoscoop: Knutselen voor je vaart!

23/08/2017 @ 14:00 - 18:00

- Gratis

Speciale editie van de Cultuur Caleidoscoop Knutselmiddagen tijdens het Schiezicht Zomerprogramma! Om de wachttijd voor de boottochtjes met iKapitein een beetje te veraangenamen en/of te verkorten, zorgt voor Cultuur Caleidoscoop voor een leuke laagdrempelige kinderactiviteit (ja, ouders mogen ook mee knutselen tijdens het wachten). Meedoen zonder mee te varen? Dat kan natuurlijk ook! Meer weten of aanmelden kan via cc@schiezicht.com.

Cultuur Caleidoscoop
Cultuur Caleidoscoop is het kinderprogramma van Schiezicht. Elke woensdagmiddag tussen 14.00 en 16.00u (tenzij anders aangegeven) is er een afwisselend programma met groene activiteiten, creatieve workshops, knutselmiddagen, muziek, verhalen, beweging, toneel en meer. Cultuur Caleidoscoop is er voor kinderen in de leeftijd van 5-12 jaar. Kinderen kunnen gratis meedoen, tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven. Wel vragen we altijd het telefoonnummers van één van de ouders/verzorgers i.v.m. de bereikbaarheid.

Cultuur Caleidoscoop: Knutselen voor je vaart! maakt deel uit van het Schiezicht Zomerprogramma van 13 augustus t/m 2 september in het kader van Het Kadefestival 2017. Bekijk het hele programma hieronder of download de PDF.

 

Organisator

Cultuurcaleidoscoop
Website:
http://www.schiezicht.com/cultuurcaleidoscoop