Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Informatiebijeenkomst voor onze vrijwilligers

22 maart @ 17:00

Op vrijdag 22 maart om 17.00u organiseert Schiezicht een informele bijeenkomst voor onze vrijwilligers.

Veel mensen zetten zich in voor Schiezicht: van buurtkok, klusser of vrijwilliger bij één van onze programma’s en activiteiten. Graag zetten wij hen een keer in het zonnetje en praten wij hen onder het genot van een hapje en een drankje graag bij over onze komende activiteiten dit jaar.

Mensen die geinteresseerd zijn om vrijwilligerswerk te komen doen bij ons en graag meer willen weten, zijn ook van harte welkom. Zo kunnen wij altijd ondersteuning gebruiken van vrijwilligers bij onze programma’s en activiteiten, o.m.:

– Ons Kinderprogramma Cultuur Caleidoscoop
– Ondersteuning bij diverse kleinschalige evenementen voor en met de buurt, zoals de Royal Breakfast (viering van Koningsdag aan de Mathenesserdijk), Burendag (jaarlijks in september) e.d.
– Buurtkok voor onze aanschuifmaaltijden Schaften aan de Schie
– Vrijwilliger tijdens ons jaarlijkse Kadefestival (op- en afbouwploeg, barcrew, artiestenbegeleiding, ondersteuning bij de activiteiten, hello goodbye team, publieksinformatie, communicatie, etc.
-ondersteuning als vrijwilliger bij onze andere programma’s en activiteiten

Interesse? Meld je dan aan voor deze bijeenkomst via info@schiezicht.com (en natuurlijk is het dan leuk als je gelijk iets meer vertelt over jezelf en wat voor soort vrijwilligerswerk je zou kunnen/willen doen, maar dat is niet meteen verplicht, je kan ook vrijblijvend komen kennis maken en de sfeer proeven)

Gegevens

Datum:
22 maart
Tijd:
17:00
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Schiezicht
E-mail:
info@schiezicht.com
Website:
www.schiezicht.com

Locatie

Schiezicht
Mathenesserdijk 272B
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.schiezicht.com