Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kookclub Kadekantine: samen aan de slag met walnoten!

11/12/2018 @ 20:00 - 22:30

- €5

Onze Kookclub Kadekantine komt weer bijeen! Na de geslaagde Kweeperenparty van een paar weken terug (waarbij we .. kilo overschot aan kweeperen verwerkten tot allerlei lekkers), gaan we nu aan de slag met een flinke portie walnoten! Walnotenlikeur, walnotentaart, misschien wel baklava? Het kan allemaal bij de Kookclub Kadekantine!

Heb jij liefde en passie voor (samen) koken? Ben jij een echte foodie of kookgek en wil jij er bij zijn? Dan ben je van harte welkom! Meld je wel even aan via: schaftenaandeschie@schiezicht.com.

Praktische informatie:
Wanneer: dinsdag 11 december
Aanvang: 20.00
Einde: 22.00u (mogelijk met uitloop, want de likeur en andere gerechten moeten wel klaar zijn; moet je echt eerder weg, dan kan dat altijd)
Waar: Schiezicht Mathenesserdijk 272B | Spangesekade 176 Rotterdam
Kosten: vrijwillige donatie, richtbedrag: € 5,- p.p. Meer mag altijd!
Bijzonderheden:

  • Wij zorgen voor basismateriaal en ingrediënten voor de likeur.
  • Neem zelf een eigen fles(je) mee, zodat je zelf ook likeur mee naar huis kan nemen
  • Wil je iets anders maken? Neem dan zelf je recept en de ingrediënten daarvoor mee.
  • Neem je eigen snij/hakmes(sen) en schort mee

Toelichting:
De Kookclub Kadekantine organiseren we op eigen initiatief, voor eigen rekening. Wil je meedoen, dan vragen je vriendelijk om een kleine bijdrage in de kosten te doneren (o.m. voor de huur van de ruimte, de basismaterialen, etc) zodat het allemaal haalbaar blijft. Daar hanteren we als richtbedrag € 5,- per persoon. Minder geven mag, meer doneren is altijd welkom zodat we dit leuke initiatief ook kunnen blijven organiseren!

Over de Kookclub Kadekantine:
Met Kookclub Kadekantine komen en koken we samen met andere thuiskoks, foodies en kookliefhebbers uit de buurt (of daarbuiten). Samen experimenteren we met nieuwe of juist oude (vergeten) technieken of ingrediënten om voedsel te bereiden. We delen oude, traditionele of onze eigen recepten – of we bedenken ter plekke nieuwe! Ook redden we ”lelijke” en overbodige groenten en fruit van de afvalhoop en verwerken zo samen grote overschotten voedsel tot lekkere gerechten.

Daarnaast is het ook een enorm gezellige manier om andere ‘kookgekken’ te leren kennen. Want naast het snijden, hakken, stampen, koken en wat al niet meer, praten en lachen we ook heel wat af met elkaar. Al kokende nieuwe contacten met dezelfde passie voor eten opdoen, ook dat gebeurt dus tijdens de Kookclub Kadekantine.

Heb jij een leuk idee voor de Kookclub Kadekantine? Laat het ons weten via mail: schaftenaandeschie@schiezicht.com, dan doen en denken we mee!

Meedoen aan de Kookclub Kadekantine is gratis, voor bepaalde activiteiten kan een kleine bijdrage worden gevraagd.

Gegevens

Datum:
11/12/2018
Tijd:
20:00 - 22:30
Kosten:
€5
Evenement Categorieën:
, , ,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , , , ,

Organisator

Schiezicht
E-mail:
info@schiezicht.com
Website:
www.schiezicht.com

Locatie

Schiezicht
Mathenesserdijk 272B
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.schiezicht.com