Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Kookclub Kadekantine: vegan taarten bakken!

28 juni @ 20:00

- €5,

Onze Kookclub Kadekantine komt weer bijeen! Hoe bak je nou eigenlijk een vegan taart? Buuf Suzanne Hoenderboom (die je misschien kent als één van onze buurtkoks van Schaften aan de Schie) wijst ons de weg!

Hoe krijg je een vegan taart nou lekker luchtig zonder dierlijke producten als ei, melk en boter? Met verschillende ei-melk-boter-vervangers gaan we het experiment aan. En wat het beste werkt, laten we over aan onze eigen smaak. Kortom, een leuke sessie weer van onze Kookclub waarbij ook ruimte is voor zogenaamde ‘misbaksels’.

Heb jij liefde en passie voor (samen) koken? Ben jij een echte kookgek, gewoon nieuwsgierig, of heb je zin in een gezellige avond en wil jij er bij zijn? Dan ben je van harte welkom!

Meld je wel even aan via: schaftenaandeschie@schiezicht.com

Praktische informatie:

Wanneer: Dinsdag 28 juni
Aanvang: 20.00
Einde: 22.00u mogelijk met uitloop. Moet je echt eerder weg, dan kan dat natuurlijk altijd.
Waar: Schiezicht Mathenesserdijk 272B | Spangesekade 176 Rotterdam
Kosten: Vrijwillige donatie, richtbedrag: € 5,- p.p. Meer mag altijd!
Aanmelden: schaftenaandeschie@schiezicht.com

Bijzonderheden:
Wij zorgen voor basismateriaal en ingrediënten voor de wijn. Neem zelf (minimaal) één glazen potje of flesje mee om mee naar huis te nemen. Wil je iets anders maken? Neem dan zelf je recept en de ingrediënten daarvoor mee.

Toelichting:
De Kookclub Kadekantine organiseren we op eigen initiatief, voor eigen rekening. Wil je meedoen, dan vragen je vriendelijk om een kleine bijdrage in de kosten te doneren (o.m. voor de huur van de ruimte, de basismaterialen, etc) zodat het allemaal haalbaar blijft. Daarvoor hanteren we als richtbedrag € 5,- per persoon. Minder geven mag, meer doneren is altijd welkom zodat we dit leuke initiatief ook kunnen blijven organiseren!

Gegevens

Datum:
28 juni
Tijd:
20:00
Kosten:
€5,
Evenement Categorieën:
, , , , ,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,

Organisator

Schiezicht
E-mail:
info@schiezicht.com
Website:
www.schiezicht.com

Locatie

Schiezicht
Mathenesserdijk 272B
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.schiezicht.com