Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Nieuwjaarsbrunch & concert: lekker brunchen tijdens Schiezicht Klassiek!

13/01/2019 @ 11:00 - 14:30

- €4,50

UPDATE: VOL, AANMELDING GESLOTEN!

Onze gecombineerde Nieuwjaarsbrunch & Schiezicht Klassiek Nieuwjaarsconcert zitten helemaal vol, we sluiten dus de aanmeldingen!

Het kan natuurlijk zijn dat er onverhoopt een plekje vrij komt wegens onvoorziene afmelding. Wil je op de reservelijst, stuur dan een mailtje naar info@schiezicht.com en vermeld daarbij je telefoonnummer, dan kunnen we je een appje of sms sturen als er een plekje vrij beschikbaar komt.

Er komt sowieso nog één editie van Schiezicht Klassiek dit voorjaar, dus blijf onze website en onze Facebook en/of Instagram goed in de gaten houden!

————————-

Schiezicht trapt het nieuwe jaar af met onze inmiddels traditionele Nieuwjaarsbrunch op zondag 13 januari a.s. Een muzikale brunch deze keer, want compleet met Nieuwjaarsconcert t.w.de derde editie van Schiezicht Klassiek!

Op het podium van onze Kadekantine staat ditmaal Duo LaScusa, bestaande uit Marite Sainz (viool en zang) en Santiago Lascurain (gitaar). Duo LaScusa vertolkt zowel hedendaags als ouder klassiek repertoire en stond al op vele Nederlandse concertpodia. En nu dus bij Schiezicht op ons gezellige buurtpodium!

Ook dit jaar verzorgen wij onze jaarlijkse Nieuwjaarsbrunch weer i.s.m. onze partner AnDijvie Natuurvoeding. We zorgen voor broodjes, hartig en zoet broodbeleg, koffie/thee en sap.

Praktische informatie op een rijtje:

Aanvang brunch: 11u.
Aanvang concert: 12u (duur ong. 35-40 minuten)
Daarna kan nog verder worden gebrunched en is er gelegenheid tot napraten met de music en met elkaar.

Toegang: € 4,50 p.p. | € 2,- per kind
Prijs is inclusief brunch EN concert (contant betalen bij inloop, graag gepast betalen indien mogelijk).

Waar: Schiezicht, Mathenesserdijk 272B Rotterdam (ingang Spangesekade 176 voor minder validen)
Reserveren: info@schiezicht.com
Let op: er is beperkt capaciteit, dus reserveer tijdig want VOL=VOL

Jonge kinderen kunnen (ook samen met hun ouders) tijdens het concert in het Kadeatelier (naast Kadekantine) naar het concert luisteren en tegelijkertijd lekker spelen.

 

Schiezicht Klassiek
Muziek is een belangrijk deel van onze geschiedenis, onze cultuur en ons leven. Veel lichte (pop)muziek is makkelijk toegankelijk, maar klassieke muziek wordt vaak alleen gespeeld op speciale plekken zoals concertpodia of kerken. Het zijn niet altijd plekken waar mensen makkelijk vanuit zichzelf naar toe gaan, zeker als ze niet of nauwelijks bekend zijn met klassieke muziek. Ook is veel van het klassieke muziekaanbod geconcentreerd in Rotterdam-Centrum en niet genoeg in andere wijken, zeker niet in Delfshaven.

Schiezicht Klassiek brengt klassieke muziek dan ook naar de bewoners van Delfshaven. In een laagdrempelige, informele omgeving en relaxede sfeer, welkom en uitnodigend. Het publiek zit vlakbij de musici, die niet alleen spelen maar ook contact maken met het publiek. Zo zullen ze iets vertellen over de instrumenten, de componisten, de uitgevoerde stukken en de muziekgeschiedenis. De serie heeft als doel om een een breed spectrum van (klassieke) muziek te laten horen en zien.

Schiezicht Klassiek wordt mede mogelijk gemaakt door een bijdrage van Gemeente Rotterdam.

Locatie

Schiezicht
Mathenesserdijk 272B
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.schiezicht.com