Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Schaften aan de Schie: aanschuifmaaltijd in onze Kadekantine

14 november @ 18:00 - 20:30

- €4,50

Vanavond is het weer tijd voor Schaften aan de Schie in de Kadekantine.  Eén van onze buurtkoks zet weer een lekkere, versbereide maaltijd op tafel en de buurt schuift aan en schaft mee.

Vandaag bij ”De Schaft”: ”Lekker Rood!” met Mirjam & André

Wie onze Mirjam een beetje kent, weet dat rood haar lievelingskleur is en die kleur bepaalt dan ook het menu van vandaag. Rode pepers? Rode paprika’s? Blozend rode tomaten? Volle rode wijn? Het zou zomaar allemaal kunnen!

Het is een surprisemenu, maar er komt sowieso een variant mèt en zónder vlees op tafel. Geschikt voor zowel vegetariers en vleeseters dus.

Eén ding is geen verrassing en dat is dat Mirjam en André het enorm leuk zouden vinden als alle Schafters voor de gelegenheid iets roods aantrekken. Een rood t-shirt of een rode trui? Rode schoenen? Rood sjaaltje? Het maakt allemaal niet uit, als het maar rood is.

Inloop: vanaf 18.00u, eten vanaf 18.30u
Kosten*: € 4,50 p.p. (voor kinderen: € 2,- p.p.). Neem wel je eigen drankje(s) mee!
Aanmelden: via schaftenaandeschie@schiezicht.com
Let op: er is plek voor maximaal 25 personen en vol=vol, dus wees er tijdig bij.

*Let op: i.v.m. de verhoging van de BTW van 6% naar 9% kost mee-schaften met ingang van 1 januari 2019 € 4,50 p.p. Op deze manier komen wij uit de kosten en kunnen wij jullie toch steeds een lekere, voedzame maaltijd blijven voorschotelen, natuurlijk met behoud van de vertrouwde Schiezicht gastvrijheid! Kinderen (tot 12 jaar) kunnen mee blijven eten voor € 2,- per kind.

Schaften aan de Schie
Onze aanschuifmaaltijden in de Kadekantine! Elke tweede en vierde donderdag van de maand* eten we samen en praten we elkaar bij over de buurt of over een ander leuk of interessant onderwerp.  Een buurtkok kookt en de buurt schuift lekker aan: een makkelijke en laagdrempelige manier om elkaar te ontmoeten en/of nieuwe contacten op te doen in de buurt. Schuif aan en eet mee!

*tenzij anders aangegeven, houd vooral onze Online Agenda goed in de gaten!

Gegevens

Datum:
14 november
Tijd:
18:00 - 20:30
Kosten:
€4,50
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,

Organisator

Schaften aan de Schie
E-mail:
schaftenaandeschie@schiezicht.com
Website:
www.schiezicht.com/schaftenaandeschie

Locatie

Schiezicht
Mathenesserdijk 272B
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.schiezicht.com