Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Verhalencafé BoTu in combinatie met Schaften aan de Schie

24 januari @ 18:00 - 21:00

- €4,50

Onze allereerste Schaften aan de Schie in het nieuwe jaar is ”anders dan anders”: Want op donderdag 24 januari a.s. vindt tegelijkertijd met deze Schaft ook het eerste Verhalencafé BoTu: Een Wijk in Verandering plaats in onze Kadekantine. Een avond georganiseerd door Museum Rotterdam i.s.m. Schiezicht in het kader van Echt Rotterdams Erfgoed.

Kom luisteren naar verhalen over het ontstaan van de Rotterdamse snack Kapsalon, spraakmakende straat-verhalen uit de jaren ’90 en over Bouwkeet, de ‘makerspace’ voor kinderen uit de wijk. Ook is er live muziek van een artiest uit de wijk.

Vóór deze verhalen kun je een goede bodem leggen, door aan te schuiven bij onze Schaften aan de Schie: onze eigen Deborah kookt dan haar befaamde Turkse linzensoep (mercimek corbasi), geserveerd met een frisse salade, Turks brood en zelfgemaakte smeersels, kortom weer een heerlijk lekkere gezonde maaltijd voor maar €4,50*!

Alle praktische informatie over deze avond even op een rijtje:

Verhalencafé BoTu
Tijd: Eten: 18:00 – 19:30u | Verhalencafé: 19:30 – 21:00u
Locatie: Schiezicht Kadekantine
Adres: Mathenesserdijk 272B of Spangesekade 176
Deelname aan deze avond: Gratis incl non alcoholische drankjes | voor licht alcoholische drankjes (bier/wijn) vragen wij tijdens deze speciale editie een kleine bijdrage van één euro.

Voor de maaltijd vragen wij wel een kleine bijdrage:

Mee-eten: €4,50* per volwassene en € 2,- per kind
Aanmelden: schaftenaandeschie@schiezicht.com. I.v.m beperkte capaciteit geldt hier: vol=vol***

Kun je niet mee-eten maar wil je wel naar het Verhalencafé komen? Dat kan, om 19.30u ben je welkom!

*Door de verhoging van het lage BTW-tarief van 6% naar 9% zijn ook wij helaas genoodzaakt om een iets hogere bijdrage voor ”De Schaft” te vragen. Vanaf dit jaar betalen volwassenen voor mee-eten tijdens ”’De Schaft” € 4,50 p.p., het bedrag per kind blijft gelijk: € 2,-.

Op donderdag 14 februari is er weer een reguliere Schaften aan de Schie!

   

Locatie

Schiezicht
Mathenesserdijk 272B
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.schiezicht.com