Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop Dots Design: porselein stippen en high tea!

1 juni @ 14:00 - 17:00

- €49,50

Op zaterdag 1 juni 2019 pakt Dots Design uit met workshop + high tea! Eerst word je verwelkomd met allerlei zoete en hartige hapjes van Thelma, en daarna ga je aan de slag met het stippen op porselein. Aan het eind van de workshop ga je tevreden naar huis met een volle maag, een zelfgemaakt bordje en een goodiebag van DotsDesign.

Bij het bereiden van de hapjes houdt Thelma rekening met allergieën. Thelma heeft veel ervaring met het bakken van gluten- lactose- of suikervrij, maar ze maakt ook met alle gemak suikerbommetjes en chocoladegeweld. Laat bij je bestelling weten als er rekening gehouden moet worden met allergenen, en neem zonodig contact op voor meer informatie.

De workshop duurt ongeveer 3 uur en is inclusief:

  • zoete en hartige hapjes van Thelma
  • verse fruit- en groentesnacks
  • Koffie, thee, sap en fris
  • porseleinen bordje of schaaltje
  • gebruik van porseleinverf en andere materialen
  • een goodiebag van DotsDesign

Praktische info:

Wanneer: zaterdag 1 juni 2019
Tijd: 14:00 – 17:00
Kosten: € 49,50 inclusief high tea en materialen
Waar:Atelier Dots Design, Spangesekade 175 (in ons Kadeatelier)
Aanmelden: kan via deze link
Vragen/opmerkingen: julia@dotsdesign.nl

Deze workshop kado geven? Bij je bestelling ontvang je een kaart van DotsDesign per post, voor als je deze workshop als kado geeft. Dan heb je iets tastbaars om mee te verrassen. 

Na de workshop kun je naar hartelust shoppen in het stippenwinkeltje waar je porseleinverf, stipmaterialen, het Stippen. boek  en Ka-dotjes kunt vinden.

Van harte welkom in mijn atelier en werkplek in Rotterdam, vlakbij historisch Delfshaven. Tijdens deze workshop leer je hoe je met stippen allerlei vormen en dessins kunt maken op een bordje of schaaltje. Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vangen in stippen. Wat voor patroon ga jij maken?

Doe je mee? Dot ziens bij DotsDesign!

Organisator

Dots Design
Website:
www.dotsdesign.nl

Locatie

Schiezicht Kadeatelier
Spangesekade 175
Rotterdam,
+ Google Maps