Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zomerprogramma: Kadefestival Delfshaven viert 5-jarig bestaan!

26/08/2018 @ 12:00 - 20:00

Het Kadefestival Delfshaven is hét festival van Bospolder-Tussendijken. Op zondag 26 augustus van 12.00 tot 20.00 uur viert het Kadefestival het 5-jarig bestaan op de Spangesekade.

Het Kadefestival is ook dit jaar weer gratis toegankelijk. Eten en drinken is verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen. Er is een gevarieerd aanbod van muziek- en theater optredens, creatieve workshops, kunstexposities, een markt met lokale ondernemers en volop wateractiviteiten op de Schie.

Het Kadefestival is er voor jong èn oud, dus kom en geniet van al dat creatieve en ondernemende dat dit toegankelijke buurtfestival te bieden heeft!

Net alle voorgaande edities is het programma van het Kadefestival samengesteld samen met en door bewoners en ondernemers uit Delfshaven, in het bijzonder uit Bospolder-Tussendijken.

Het complete programma van het Kadefestival 2018 vind je hier.

En.. dat is nog niet alles, lees snel door onder de afbeelding!

Zomerprogramma
Het Kadefestival trakteert vanwege het 5-jarig bestaan op een Zomerprogramma gedurende de maand augustus. In de periode van 1/m 31 augustus vinden allerlei leuke, leerzame zomerse activiteiten plaats in en rondom Schiezicht. De meeste activiteiten zijn gratis of er wordt een kleine bijdrage gevraagd.

Bekijk hieronder het programma of download de PDF hier.

Het Kadefestival trakteert!
Het Kadefestival Delfshaven bestaat 5 jaar en trakteert de hele maand augustus op een zomerprogramma met als hoogtepunt het Kadefestival zelf. Op zondag is 26 augustus is de Spangesekade weer de locatie voor het leukste festival van Bospolder-Tussendijken!

Organisator

Schiezicht
E-mail:
info@schiezicht.com
Website:
www.schiezicht.com

Locatie

Schiezicht
Mathenesserdijk 272B
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.schiezicht.com