Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zomerprogramma: Koken met Kids Kinderworkshop

14 augustus @ 14:00 - 16:00

Het Kadefestival Delfshaven bestaat 5 jaar en trakteert de hele maand augustus op een Zomerprogramma met als hoogtepunt het Kadefestival. Gedurende deze maand ben je van harte welkom in Schiezicht om feest te vieren tijdens het Zomerprogramma!

Met vandaag:

KOKEN MET KIDS: WEDSTRIJD PANNENKOEKEN BAKKEN (4-12 jaar)
Onze jaarlijkse wedstrijd Pannenkoeken Bakken! Met een echte jury en leuke prijzen voor de winnaars.  Wij zorgen voor de basis: ingrediënten voor het beslag, zoete en hartige toppings. Neem zelf je geheime ingrediënt mee. Dat wordt smullen!

Wanneer: Dinsdag 14 augustus
Tijd: 14.00-16.00u
Waar: Schiezicht, Mathenesserdijk 272B | Spangesekade 176
Entree: gratis
Aanmelden: graag vóór 12 augustus via info@schiezicht.com
Let op: Per groepje van 3 à 4 kinderen is 1 hulpouder/verzorger nodig!

Tijdens Koken met Kids leren we kinderen uit de buurt een heerlijke maaltijd te maken met verse producten. Bijvoorbeeld een pastasaus: niet uit een potje, maar helemaal zelfgemaakt van tomaten, knoflook en basilicum! Of soep: niks geen zakje soepgroente, maar allemaal verse groenten en dan zelf snijden. En als we pizza’s maken worden de bodems niet kant-en-klaar gekocht, maar dan maken we zelf het deeg. Of doe lekker mee met de pannenkoek bakwedstrijd: wie bedenkt en bakt zelf de allerlekkerste pannenkoek?

Deze wedstrijd werd vorig jaar voor het eerst georganiseerd, via deze link kun je kijken hoe het dat allemaal in zijn werk ging!

 

Koken met Kids is een samenwerking tussen Schaften aan de Schie, Cultuur Caleidoscoop en AnDijvie Natuurvoeding.

Zomerprogramma 2018
Het Zomerprogramma in en rondom Schiezicht vindt plaats in de periode van 1 t/m 31 augustus. Bekijk hieronder het programma of download de PDF hier.

Kadefestival 2018
Op zondag 26 augustus is de Spangesekade weer de locatie voor het leukste festival van Bospolder-Tussendijken: het Kadefestival Delfshaven!

Het Kadefestival is ook dit jaar weer gratis toegankelijk. Eten en drinken is verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen. Er is een gevarieerd aanbod van muziek- en theater optredens, creatieve workshops, kunstexposities en een markt met lokale ondernemers. Het Kadefestival is er voor jong èn oud!

Bekijk een impressie van eerdere edities hier.

Organisatoren

Schaften aan de Schie
Cultuurcaleidoscoop
An-Dijvie Natuurvoeding

Locatie

Schiezicht
Mathenesserdijk 272B
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.schiezicht.com