Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zomerprogramma: Mama Salon voor moeders uit Delfshaven!

29/08/2018 @ 10:00 - 11:30

- Gratis

Het Kadefestival Delfshaven bestaat 5 jaar en trakteert de hele maand augustus op een Zomerprogramma met als hoogtepunt het Kadefestival. Gedurende deze maand ben je van harte welkom in Schiezicht om feest te vieren tijdens het Zomerprogramma!

Met vandaag:

MAMA SALON: GEZIN EN WERK
De Mama Salon in Schiezicht is een echte verwenochtend voor moeders van Delfshaven.
Ontspannen en opladen, ervaringen uitwisselen en kennis opdoen tijdens één van
de leuke workshops.

Wanneer: woensdag 29 augustus
Tijd: 10.00-11.30u
Waar: Schiezicht, Mathenesserdijk 272B | Spangesekade 176
Entree: gratis
Aanmelden: is niet nodig

Over de Mama Salon
Moeder zijn is fantastisch, kinderen zijn een groot geschenk. Opvoeden is een uitdagende taak. Je wil het beste voor je kinderen maar wat is dan dan? Soms weet je precies wat ze nodig hebben en soms ben je hier onzeker over. Een kind kost geld: kleding, opleiding, rijbewijs. Hoe ga je daar mee om? Kinderen geven energie, maar na een dag kan je ook compleet uitgeput zijn.

Onze Mama Salon biedt je een maandelijkse plek waar je even kunt opladen. Een lekker kopje thee, iets lekkers er bij en je laten verwennen in onze pop-up beautysalon. Een plek waar je ervaringen kunt uitwisselen met andere moeders en kennis kan opdoen.

Je kan het volledige programma van de Mama Salons ook downloaden, klik dan hier.

Mama Salon wordt georganiseerd door twee moeders uit Delfshaven: Dora Borst en Marina Ausheva. Voor meer informatie, stuur een mail.

Zomerprogramma 2018
Het Zomerprogramma in en rondom Schiezicht vindt plaats in de periode van 1 t/m 31 augustus. Bekijk hieronder het programma of download de PDF hier.

 

Het Kadefestival 2018
Op zondag 26 augustus is de Spangesekade weer de locatie voor het leukste festival van Bospolder-Tussendijken: het Kadefestival Delfshaven!

Het Kadefestival is ook dit jaar weer gratis toegankelijk. Eten en drinken is verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen. Er is een gevarieerd aanbod van muziek- en theater optredens, creatieve workshops, kunstexposities en een markt met lokale ondernemers. Het Kadefestival is er voor jong èn oud!

Bekijk een impressie van eerdere edities hier.

Gegevens

Datum:
29/08/2018
Tijd:
10:00 - 11:30
Kosten:
Gratis
Evenement Categorieën:
, ,
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,

Organisator

Schiezicht
E-mail:
info@schiezicht.com
Website:
www.schiezicht.com