Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Zomerprogramma: Picture Your Business door Germaine Sanders

28/08/2018 @ 20:00 - 22:00

- €3,50

Het Kadefestival Delfshaven bestaat 5 jaar en trakteert de hele maand augustus op een Zomerprogramma met als hoogtepunt het Kadefestival. Gedurende deze maand ben je van harte welkom in Schiezicht om feest te vieren tijdens het Zomerprogramma!

Met vandaag:

PICTURE YOUR BUSINESS door GERMAINE SANDERS
Je idee (beter) leren visualiseren? Doe mee aan deze leuke en leerzame workshop van Picture your Business. Ga aan de slag met beeldtaal, iedereen kan het!

Wanneer: dinsdag 28 augustus
Tijd: 20.00 – 22.00u
Waar: Schiezicht, Mathenesserdijk 272B | Spangesekade 176
Entree: gratis
Aanmelden: verplicht via info@schiezicht.com

Over Picture Your Business
Vastgelopen in lastige projecten, in te veel taal en informatie of in een moeizame samenwerking, wat nu? Tekst is vaak lastig te verwerken, maar beeldtaal begrijpen we allemaal. Door je idee te visualiseren wordt het sterker, duidelijker en kom je vanzelf tot nieuwe inzichten. Creatieve oplossingen vind je, wanneer je het probleem beter kent. Dan kun je kiezen voor de beste oplossing. PyB® biedt workshops en persoonlijke training in helder denken en flexibel communiceren, om stappen te zetten.

Zomerprogramma 2018
Het Zomerprogramma in en rondom Schiezicht vindt plaats in de periode van 1 t/m 31 augustus. Bekijk hieronder het programma of download de PDF hier.

Kadefestival 2018
Op zondag 26 augustus is de Spangesekade weer de locatie voor het leukste festival van Bospolder-Tussendijken: het Kadefestival Delfshaven!

Het Kadefestival is ook dit jaar weer gratis toegankelijk. Eten en drinken is verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen. Er is een gevarieerd aanbod van muziek- en theater optredens, creatieve workshops, kunstexposities en een markt met lokale ondernemers. Het Kadefestival is er voor jong èn oud!

Bekijk een impressie van eerdere edities hier.

 

 

 

Gegevens

Datum:
28/08/2018
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€3,50
Evenement Categorieën:
, , , ,
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Organisator

Schiezicht
E-mail:
info@schiezicht.com
Website:
www.schiezicht.com

Locatie

Schiezicht
Mathenesserdijk 272B
Rotterdam, Nederland
+ Google Maps
Website:
www.schiezicht.com