schiezicht_ruimte-voor-ideeen

Schiezicht is altijd op zoek naar helpende handjes: ondernemende mensen (bewoners en/of ondernemers) uit de buurt die Schiezicht willen ondersteunen of er een eigen activiteit willen organiseren.

Bij Schiezicht staan we open voor iedereen met een goed idee en die dat (zelfstandig of in samenwerking met ons team) wil organiseren. Activiteiten met, voor en door de buurt hebben daarbij de voorkeur – maar zijn ook geen harde eis. Dat kunnen incidentele, eenmalige activiteiten zijn of wisselende en ook terugkerende. Van workshops en (netwerk)bijeenkomsten tot (kleinschalige) buurt of culturele activiteiten.

13427925_1427451980613554_8863994073934673739_n       CAM00604-450x450

Momenteel zijn wij op zoek naar:

Deze vacature staat on hold, wij zijn nu met meerdere kandidaten in gesprek voor de functie van projectleider voor Cultuur Caleidoscoop.
Projectleider Cultuur Caleidoscoop (voor minimaal 4u per week): Cultuur Caleidoscoop is ons programma voor kinderen uit de buurt. Muziek, tuinieren, sport, eten, knutselen en kunst zijn thema’s in het programma. Schiezicht is per direct op zoek naar een zelfstandige projectleider, die ook die planning en budget kan bewaken en contacten onderhoudt met scholen en andere instanties uit de wijk. Vergoeding beschikbaar (in overleg). Interesse? Neem dan contact op via Facebook of via mail. Download de vacature hier

Buurtkoks: Mensen uit de buurt die het leuk vinden om één of (als je het leuk vindt, niet verplicht) of meerdere keren te op vrijwillige basis komen koken tijdens Schaften aan de Schie, onze laagdrempelige aanschuifmaaltijd voor de buurt. Bij interesse, mail naar Meriam Beek via mail of het contactformulier hieronder.

Vrijwilligers die één of meerdere dagdelen per week willen komen helpen als gastvrouw/gastheer bij diverse activiteiten, zoals het ontvangen van groepen gasten e.d. Neem daarvoor contact op met Julia Hevemeyer via mail of het contactformulier hieronder.

Interesse? Neem contact met ons op!