Schiezicht biedt je de ruimte!
Wij komen graag in contact met ondernemende mensen (bewoners en/of ondernemers), die Schiezicht willen ondersteunen of er een eigen activiteit willen organiseren. Bij voorkeur woon- en of werkzaam in Delfshaven of met een andere sterke binding met het gebied, bijvoorbeeld door vrijwillige activiteiten.

Bij Schiezicht staan we open voor iedereen met een goed plan en die dat wil organiseren. Dat kan zelfstandig of in samenwerking, waarbij wij e.e.a. kunnen ondersteunen en faciliteren. Dit natuurlijk in wederzijds overleg. Activiteiten met, voor en door de buurt hebben daarbij de voorkeur – maar zijn ook geen harde eis. Dat kunnen incidentele, eenmalige activiteiten zijn of wisselende en ook terugkerende. Van workshops, presentaties en (netwerk)bijeenkomsten tot (kleinschalige) buurt of culturele activiteiten.

Heb jij dus zo’n plan en denk jij nu: misschien kan Schiezicht iets voor mij betekenen? Aarzel dan niet en neem dan contact op ons op via mail of gebruik het contactformulier hieronder. Je krijgt zo spoedig mogelijk bericht van ons terug!

    

Vrijwilligers gezocht!

Momenteel zijn wij zelf op zoek naar met name:

Buurtkoks: Mensen uit de buurt (of daarbuiten) die het leuk vinden om één of meerdere keren op vrijwillige basis komen koken tijdens Schaften aan de Schie, onze laagdrempelige aanschuifmaaltijd voor de buurt. Bij interesse, mail naar Meriam Beek via mail of het contactformulier hieronder.

Vrijwilligers die één of meerdere dagdelen per week willen komen helpen als gastvrouw/gastheer bij diverse activiteiten, zoals het ontvangen van groepen gasten e.d. Neem daarvoor contact op met Julia Hevemeyer via mail of het contactformulier hieronder.

Wij bieden onze vrijwilligers:
– een vrijwilligerscontract
– een vrijwilligersvergoeding
– begeleiding en de mogelijkheid tot verdere ontplooiing
– een leuke werkplek in Delfshaven (Tussendijken), gelegen aan de Delfshavense Schie

Wil je liever eerst de sfeer komen proeven? Schuif dan eerst een keer aan bij onze aanschuifmaaltijd Schaften aan de Schie, elke 2e en 4e donderdag* van de maand in onze gezellige Kadekantine.

Lees meer over ”De Schaft” hier.

*uitgezonderd schoolvakanties, check daarom altijd even onze Online Agenda.

Interesse? Neem contact met ons op!