Knutselmiddag 150317_002

Belangrijke mededeling: tijdelijke stop Cultuur Caleidoscoop

Tot en met eind 2019 zijn er in ieder geval GEEN Cultuur Caleidoscoop activiteiten voor kinderen meer bij Schiezicht. We nemen even een creatieve pauze en kijken in welke vorm activiteiten voor en met kinderen in 2020 een plaats hebben binnen Schiezicht.

Wel is er nog een aantal keren Koken met Kids: kinderen koken onder begeleiding van volwassenen zelf een heerlijke verse maaltijd. Natuurlijk weten we die vervolgens ook samen op!

———————————————————————————————————————————–

Cultuur Caleidoscoop
Met Cultuur Caleidoscoop organiseren we wekelijkse activiteiten op de woensdagmiddag voor kinderen van 6 tot 10 jaar*. We bieden een gevarieerd programma gericht op talentontwikkeling: van knutselmiddagen en andere creatieve activiteiten tot leerzame ontdekkingsuitstapjes naar buitenlocaties in de buurt. Deze activiteiten zijn in principe gratis toegankelijk, afhankelijk van de activiteit kan er soms een kleine bijdrage gevraagd worden. De activiteiten beginnen om 13.30 en duren tot 15.30u*.

*tenzij uitdrukkelijk anders aangegeven

Benieuwd naar wat de komende tijd allemaal te doen is bij Cultuur Caleidoscoop?

Bekijk de Online Agenda op deze website of check de evenementen op onze Facebook-pagina.

Aanmelden voor Cultuur Caleidoscoop activiteiten is verplicht en kan via Whatsapp: 06-25210010 of via mail: cc@schiezicht.com.

Kosten: Je mag gratis mee doen, maar we hebben wel het telefoonnummer van één van je ouders/verzorgers nodig.

Overige kinderactiviteiten
Ook organiseren we kinderactiviteiten in samenwerking met partners, zoals de cursus Schrijfkids aan de Schie in samenwerking met de SKVR Taalfabriek. Kinderen (vanaf 7 jaar) schrijven zelf de teksten, maken de illustraties en leren hoe je losse bladzijden kunt binden tot een compleet boek.

Daarnaast is er Koken met Kids: een gecombineerde activiteit van Cultuur Caleidoscoop en Schaften aan de Schie i.s.m. onze partner en lokale ondernemer Fred Sliep van AnDijvie Natuurvoeding. Bij deze activiteiten zijn veel (groot)ouders, ooms/tantes en overige verzorgers actief op vrijwillige basis.

Meer informatie? Neem dan contact op met Leon Collignon, projectleider Cultuur Caleidoscoop via: cc@schiezicht.com of 06-25 210 010 òf vul het contactformulier in onderaan deze pagina.

Voor een impressie, download je het Fotoverslag van Cultuur Caleidoscoop 2016
Of bekijk de fotogalerij onderaan deze pagina.

Meer informatie en/of vragen? Heb je zelf misschien een leuk idee voor een kinderactiviteit voor Cultuur Caleidoscoop? Neem dan contact met ons op via email of via het contactformulier onderaan deze pagina! Je hoort dan zo snel mogelijk van ons.

Vrijwilligers gezocht voor Cultuur Caleidoscoop:
Met Cultuur Caleidoscoop organiseren we wekelijkse activiteiten op de woensdagmiddag voor kinderen van 5 tot 12 jaar. We bieden een gevarieerd programma gericht op talentontwikkeling: van knutselmiddagen en andere creatieve activiteiten tot leerzame ontdekkingsuitstapjes naar buitenlocaties in de buurt. De activiteiten zijn in principe gratis toegankelijk.

Ben jij:
– beschikbaar op de woensdagmiddag?
– enthousisast en heb je affiniteit met kinderen?
– bereid een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) aan te vragen?
– creatief, sportief of heb je een ander talent dat je graag wil inzetten?

Dan bieden wij:
– een vrijwilligerscontract
– een vrijwilligersvergoeding
– begeleiding en de mogelijkheid tot verdere ontplooiing
– een leuke werkplek in Delfshaven (Tussendijken), gelegen aan de Delfshavense Schie

Heb je interesse?
Stuur dan een mailtje met je motivatie en/of CV: cc@schiezicht.com t.a.v. Leon Collignon
Meer informatie: Leon Collignon, telefoon 06-25 210 010.

Download deze vrijwilligersvacature ook als PDF hier.

Neem contact op met Cultuur Caleidoscoop!