Foto (c) 2018 Look J. Boden Fotografie

Op zondag 26 augustus jl. organiseerden we voor de vijfde opeenvolgende keer het Kadefestival 2018 aan de Spangesekade. Hét buurtfestival van Bospolder-Tussendijken was, net als alle voorgaande jaren, weer een echte showcase van al dat creatieve en ondernemende talent van bewoners en ondernemers uit de buurt.

Foto (c) 2018 Look J. Boden Fotografie

Ruim 850 bezoekers genoten tijdens het gratis festival van een uitgebreid programma met voor welk wat wils: leuke en inspirerende creatieve workshops door jong en oud; live-optredens door muzikaal talent grotendeels afkomstig uit de buurt; exposities met werk van lokale kunstenaars en creatieven; klassieke muziek en zelfs concerten voor babies en jonge kids; allerlei wateractiviteiten op en rondom of letterlijk met het water van de Schie; een ondernemersmarkt met lokaal vervaardigde producten, zowel food als no-food; een kleedjesmarkt door kinderen uit de buurt – en nog veel meer.

Foto (c) 2018 Look J. Boden Fotografie

Het iets mindere weer inclusief die enkele regenbui aan het einde van de middag mochten de pret niet drukken: het Kadefestival bleef tot en met het einde goed gezellig druk, zoals bijgaande tweet goed laat zien:

Wij bedanken alle bewoners, ondernemers, vrijwilligers en andere partijen die samen met ons deze editie van het Kadefestival weer tot zo’n doorslaand succes hebben gemaakt!

Bekijk voor een impressie de gallery onderaan deze pagina met foto’s van fotograaf Look J. Boden. (let op: het kan even duren voor de gallery geladen is)

Zomerprogramma 2018
Vanwege het 5-jarig bestaan trakteerde het Kadefestival gedurende gehele maand augustus op een Zomerprogramma. In de periode van woensdag 1 t/m vrijdag 31 augustus was er van alles te doen in en rondom Schiezicht: leuke en leerzame activiteiten voor jong en oud. Het overgrote deel van deze activiteiten waren gratis toegankelijk, voor sommigen werd een kleine bijdrage gevraagd.

Het Kadefestival en Zomerprogramma 2018 werden mede mogelijk gemaakt door de volgende partijen:

     

 
               

Over Het Kadefestival
In 2014 organiseerden we het eerste Kadefestival aan de Spangesekade. Het was meteen een doorslaand succes. In de twee jaar daarna wisten we onze activiteiten steeds meer te bundelen met die van bewoners en ondernemers uit de buurt. Samen met hen organiseerden we de volgende jaren nieuwe, succesvolle edities van het Kadefestival.

Nu, vijf jaar later, is het Kadefestival een vaste waarde in Delfshaven: een jaarlijks terugkerend evenement met als doel de plek, de lokale ondernemers, de bewoners en de vele verborgen initiatieven en talenten te laten zien.

Bekijk de verslagen van eerdere edities door op de volgende links te klikken:

Kadefestival 2017

Kadefestival 2016

Bekijk hieronder de foto’s van het Kadefestival 2018, gemaakt door fotograaf Look J. Boden.
(het kan even duren voor de gallery geladen is)

Bekijk hieronder de foto’s van het Kadefestival 2017!
(het kan even duren voor de gallery geladen is)