Start het nieuwe seizoen in Bospolder-Tussendijken met de zesde editie van het Kadefestival Delfshaven bij ons aan de Spangesekade!

Op zondag 8 september van 12.00 tot 20.00u is er weer van alles te doen! Live muziek, theater en verhalen, kunst en poëzie, creatieve workshops en waterpret op en rondom De Schie. Voor elk wat wils, van jong tot oud! Ook is er een kleinschalige lokale markt (food en non food). Het Kadefestival is gratis toegankelijk.

Het Kadefestival Delfshaven biedt een levendige showcase van het culturele aanbod in Bospolder-Tussendijken en omringende wijken. Lokale ondernemer en ondernemende bewoners laten aan de bezoekers zien wat ze te bieden hebben. Doe mee aan één van de leuke wateractiviteiten op de Kade èn op de Schie. Struin langs de kraampjes met creatieve producten en heerlijke etenswaren uit allerlei windstreken, vervaardigd en/of bereid door lokale makers. Je drankjes haal je natuurlijk bij onze eigen Kadefestivalbar.  Al het eten en drinken is verkrijgbaar tegen betaalbare prijzen.

Het Kadefestival Delfshaven vindt plaats op de Spangesekade: het deel tussen de Lage Erfbrug en de Mathenesserbrug. Het festival vindt dit jaar voor de zesde keer plaats en is een initiatief van Schiezicht, wijkonderneming en ontmoetingplaats in Bospolder-Tussendijken, dat wordt gerund door bewoners/ondernemers uit de wijk.

Het volledige Programma & Timetable van het Kadefestival 2019 staat nu op onze website.

Of download de PDF:  Programma & Timetable Kadefestival 2019

Bekijk enkele programma highlights hier.

Kijk ook ook op social media voor actuele updates, teasers en previews: Facebook en Instagram.

   

Je kunt de flyer natuurlijk ook hier downloaden (PDF).

Het Kadefestival wordt dit jaar mede mogelijk gemaakt door de volgende partijen:

       
       
     

Over Het Kadefestival
In 2014 organiseerden we het eerste Kadefestival aan de Spangesekade. Het was meteen een doorslaand succes. In de twee jaar daarna wisten we onze activiteiten steeds meer te bundelen met die van bewoners en ondernemers uit de buurt. Samen met hen organiseerden we de volgende jaren nieuwe, succesvolle edities van het Kadefestival.

Nu, vijf jaar later, is het Kadefestival een vaste waarde in Delfshaven: een jaarlijks terugkerend evenement met als doel de plek, de lokale ondernemers, de bewoners en de vele verborgen initiatieven en talenten te laten zien.

De afgelopen jaren trok het Kadefestival +/- 1.000 bezoekers, die het gedurende de gehele dag prima naar hun zin hadden.

Bekijk de verslagen van eerdere edities door op de volgende links te klikken:

Kadefestival 2018

Kadefestival 2017

Kadefestival 2016

Bekijk hieronder de foto’s van het Kadefestival 2018, gemaakt door fotograaf Look J. Boden.
(het kan even duren voor de gallery geladen is)

Bekijk hieronder de foto’s van het Kadefestival 2017! Foto’s gemaakt door Fred Sliep, Christy de Witt en Patrick Boel (allen Team Schiezicht)
(Let op: het kan even duren voor de gallery geladen is)