Schiezicht: altijd ruimte voor leuke dingen!

Op zoek naar ruimte voor je workshop of cursus? Een filmavond organiseren of een klein feestje? Schiezicht biedt je de ruimte! Onze Kade Kantine en Witte Kamer zijn tegen een kleine vergoeding te huur! Of het nu gaat om een een­ma­lige activi­teit, wekeli­jks of zelfs voor een lan­gere aane­en­ges­lo­ten periode.

Neem con­tact met ons op om te kijken wat de mogel­i­jk­he­den zijn!

Witte kamer
Vanaf de Mathen­es­ser­dijk stap je zo de Witte Kamer in. Een prettige, lichte ruimte met uit­zicht op de Schie, die prima geschikt is als ver­ga­der­lo­ca­tie, spree­kruimte, ont­moe­tingsplek maar ook als studio voor mindfulnesss of yogalessen. > Lees meer

bovenruimte2

Kadekantine
De Kade­kan­tine is het kloppend hart van Schie­zicht. Het is de entree vanaf de Span­ge­se­kade en ver­bindt alle andere ruim­tes van Schie­zicht met elkaar. Op elke tweede en vierde donderdag van de maand is de Kadekantine de plek voor onze aanschuifmaaltijd Schaften aan de Schie.

Daarnaast wordt de Kadekantine op woensdagmiddagen benut voor ons kinderprogramma Cultuur Caleidoscoop en als algemene ontmoetingsplaats. Ook is deze ruimte zeer geschikt voor het organiseren van kleinschalige bijeenkomsten en activiteiten of presentaties.

> Lees meer

schiezicht aan de kade

Kadeatelier
Het Kadeatelier is een fijne, lichte ruimte op de begane grond, toegankelijk van zowel de Mathenesserdijk (via de Kadekantine) als de Spangesekade.

Momenteel fungeert het als tijdelijk pop up kantoor voor Starters4Communities, die van januari tot en met eind maart 2017 hun intrek in deze ruimte hebben genomen. Daarna blijft het Kadeatelier (zeer waarschijnlijk) de functie behouden van tijdelijke (korter of langerdurende) werk- en/of flexplek voor kleinschalige, ondernemende maatschappelijke of sociale initiatieven.> Lees meer

schiezicht yogaruimte

Dijkdok
Deze robuuste ruimte (tot voor kort in gebruik als houtwerkplaats) wordt momenteel door de twee ondernemers van Studio PuRRR omgebouwd tot studio en atelierruimte voor creatieve en culinaire projecten, vaak met een sociaal en/of maatschappelijk randje.

De samenwerking met Studio PuRRR past helemaal in het streven van Schiezicht om ondernemende bewoners en ondernemers uit de buurt de ruimte te bieden hun ding te doen, lees: hun initiatief te mogelijk te maken

> Lees meer

CAM00819