img_20161211_1925301

Deze robuuste ruimte (tot voor kort in gebruik als houtwerkplaats) wordt momenteel door de twee ondernemers van Studio PuRRR omgebouwd tot studio en atelierruimte voor creatieve en culinaire projecten, vaak met een sociaal en/of maatschappelijk randje.

De samenwerking met Studio PuRRR past helemaal in het streven van Schiezicht om ondernemende bewoners en ondernemers uit de buurt de ruimte te bieden hun ding te doen, lees: hun initiatief te mogelijk te maken.

opknappen-261116_001

Studio PuRRR is het gezamenlijk initiatief van twee lokale creatief en sociaal ondernemers: Christy de Witt en Deborah van de Beld. Sinds een aantal maanden maken zij ook deel uit van het Schiezicht team.

Christy zet zich vooral in voor de communicatie van Schiezicht (o.m. contentbeheer van onze website en nieuwsbrief) en Deborah is één van de vaste buurtkoks voor Schaften aan de Schie. Samen zullen ze vanuit Studio PuRRR ook een aantal activiteiten ontwikkelen en kleinschalige evenementen organiseren om het aanbod van Schiezicht te versterken.

Binnenkort meer over deze mooie samenwerking en natuurlijk ook over de verwachte opening van Studio PuRRR – maar eerst moet er nog een ruimte ingericht worden. Nog even geduld, dus!

Volg Studio PuRRR in de tussentijd ook op social media: Facebook, Twitter en Instagram.

spurrrlogoforweb